Vappuaaton menu 30.4.

***

Menu Young Hearts 59€ hlö

menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

Kukkakaali / Vihreä parsa / Boquerones

Cauliflower / Green asparagus / Boquerones

***

Valkoinen parsa / Uppomuna / Sitruunavaahto

White asparagus / Poached egg / Lemon foam

tai

Härkä / Suolasitruuna / Harissa / Manteli

Beef / salted lemon / Harissa / Almond

***

Hapanjuurileipä / Hasselpähkinä- appelsiinivoi

Sourdough bread / Hazelnut orange butter

***

Päivän kala / Piparjuuri / Parsa

Fresh fish of the day / Horseradish / Asparagus

tai

Härkä / Tamarind / Palsternakka

Beef / Tamarind / Parsnip

***

Raparperi / Tee / Manteli

Rhubarb / Tea / Almond

***

viiniparit 40€ hlö

***

Young hearts a la carte

Haudutettua vaalea parsaa, sitruunavaahtoa ja uppomuna 16

White aspagus with poached egg and lemon foam

Passionhedelmä ceviche, kookosta ja selleriä (kampasimpukkaa tai kalaa saatavuuden mukaan) 16

Passion fruit ceviche with coconut and celery

Härkätartar, harissaa ja suolasitruunaa sekä mantelia 18

Beef tartar seasoned with Harissa, salted lemon and almonds

Marinoitua latva- artisokkaa, Bufala- mozzarellaa, pistaasia ja fermentoitua jalopeñoa 16

Marinated artichoke with mozzarella, pistachio and fermented jalopeño

Hapanjuurileipä , Hasselpähkinä- appelsiinivoita 4

Sourdough bread with Hazelnut orange butter

***

Paahdettua päivän kalaa, piparjuurivoikastiketta ja parsaa 32

Fresh fish of the day with horseradish beurre blanc and asparagus

Parsarisottoa, pinjansiementä ja pinaattia 26

Asparagus risotto with pine seed and spinach

Häränfilettä, tamarindkastiketta ja maapähkinä- palsternakkapyré 36

Filet of beef with tamarind sauce and peanut- parsnip pyré

Pääruokaan sisältyy leipä ja levite

***

Mimosatee namelaka, raparperijäätelöä ja mantelikakkua 12

Mimosa tee namelaka with rhubarb ice cream and almond cake

Misojäätelöä, omenakompottia ja hasselpähkinä- suklaarouhetta 12

Miso ice cream with apple compote and hazelnut- chocolate crumble